WK voetbal 2018 livestream: hier kijk je live

WK voetbal 2018 livestream: hier kijk je live
Zo bekijk je het WK online

Sport

Het wereldkampioenschap voetbal 2018 is van 14 juni tot en met 15 juli ook volledig online te volgen. Alle tv-uitzendingen van de NOS zijn rechtstreeks via de website en apps te bekijken.

Tijdstippen
Tijdens de groepsfase wordt er in eerste instantie bijna elke dag om 14.00, 17.00 en 20.00 uur gespeeld. Daarna veranderen de tijdstippen naar 16.00 en 20.00 uur. Bekijk hier het complete speelschema.

Livestream NOS
Heb je niet de mogelijkheid om de televisie aan te zetten, maar wil je wel graag live kijken? Dan kan dat via de website of app van de NOS. Hier zijn tijdens het WK voetbal de livestreams van de NOS te zien.

Livestream tv-aanbieder
Ook kun je rechtstreeks de tv-uitzendingen bekijken via de app van jouw tv-aanbieder. Heb je Ziggo? Dan kun je via de Ziggo GO-app kijken. KPN-abonnees kunnen terecht bij de KPN Interactieve TV-app en voor T-Mobile gebruik je de TV Anywhere-app.

Lees hier hoe de NOS verslag doet van het WK en bekijk hier alles van het WK voetbal.

Tags: voetbal, sport, kpn, live, WK voetbal, nos, app, ziggo, televisie, wereldkampioenschap, toernooi, t-mobile, tv-kijken, wk voetbal 2018, livestream, online, kijken

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »