Op deze zenders kijk je het WK voetbal 2018 live op tv

Op deze zenders kijk je het WK voetbal 2018 live op tv
Overzicht voor live-wedstrijden

Sport

Tussen 14 juni en 15 juli 2018 vindt het WK voetbal in Rusland plaats. Waar kun je de wedstrijden kijken? Natuurlijk bij de NOS op NPO 1, maar je zou ook de wedstrijden van België op de Vlaamse televisie of misschien kijk je wel liever de analyse van de Engelsen bij de BBC. Gids.tv heeft de zenders die het WK uitzenden op een rij gezet.

 • Nederland: NPO 1
  In Nederland doet de NOS uitgebreid verslag van het WK voetbal. Lees hier hoe NOS Studio Sport het WK in beeld brengt en hier hoe je online live kunt kijken.

 • België: Eén
  De Belgen doen wel mee aan het WK en hebben een selectie met veel topspelers. Ga volledig mee in de Vlaamse beleving van het WK en kijk naar de wedstrijden en analyses op België Eén. Lees hier hoe de Vlamingen verslag doen.

 • Engeland: BBC One en ITV
  De Britse zender BBC One zendt 33 van de 64 wedstrijden live uit. De overige duels zijn te zien op de commerciële Britse zender ITV. De eerste twee groepswedstrijden van Engeland, tegen Tunesië en Panama, zijn rechtstreeks te zien op BBC One. De derde wedstrijd, tegen België, wordt door ITV uitgezonden.

Bekijk hier het complete speelschema van het WK voetbal.

 • Duitsland: ARD en ZDF
  Net als alle andere grote sportevementen wordt het het WK voetbal door de twee Duitse publieke omroepen gezamenlijk uitgezonden. De uitzenddagen wisselen om de dag of twee dagen, waardoor uiteindelijk alle 64 wedstrijden live op de Duitse tv worden uitgezonden.

Lees en bekijk hier alle artikelen en alle video's van het WK voetbal.

Tags: voetbal, duitsland, sport, wedstrijd, nederland, engeland, live, WK voetbal, nos, bbc, televisie, npo, studio sport, wk voetbal 2018, zender, analyse, livestream, online, npo 1, bbc one, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »