Bekijk het WK voetbal 2018 live op de Belgische tv

Bekijk het WK voetbal 2018 live op de Belgische tv
Vlamingen doen uitgebreid verslag

Sport

De Vlaamse omroep VRT zendt alle 64 wedstrijden van het WK voetbal in Rusland van 14 juni tot en met 15 juli live uit. Bijna alle wedstrijden zijn te zien op België Eén. Voor de Nederlandse voetballiefhebber een aanrader tijdens de wedstrijden van België.

WK-dorp
Alle uitzendingen van de Vlaamse publieke omroep komen vanuit het WK-dorp in Brussel. Behalve de gelijktijdig gespeelde groepswedstrijden, zijn alle duels rechtstreeks te zien op Eén. De laatste groepswedstrijden zijn tegelijkertijd op Canvas of Ketnet te zien. Karl Vannieuwkerke en Maarten Vangramberen presenteren de uitzendingen rond de wedstrijden en ontvangen diverse gasten.

Commentaar
Tijdens de wedstrijden wordt het commentaar vanuit Rusland gegeven door Eddy Demarez, Filip Joos, Geert Heremans, Niko Lainé, Frank Raes, Peter Vandenbempt en Stef Wijnants. Vanuit Brussel worden de duels geanalyseerd door onder anderen Jan Mulder, Marc Degryse en Imke Courtois. De uitzendingen beginnen ongeveer twintig minuten voor de wedstrijd begint. In de groepsfase starten de duels om 14.00, 17.00 en 20.00 uur. Vanaf de achtste finales is dat 16.00 en 20.00 uur. Bekijk hier het complete speelschema.

Het decor van Villa Sporza

Talkshow
Na de laatste wedstrijd van de dag begint rond 22.10 uur de dagelijkse talkshow Villa Sporza. Presentator Karl Vannieuwkerke ontvangt dan nog een extra gast, naast de drie al aanwezige analisten. In Villa Sporza blikken ze terug op de wedstrijden van de dag en komt het laatste nieuws over de Rode Duivels voorbij.

Het WK voetbal is dagelijks live te zien op Eén. De talkshow Villa Sporza begint elke avond rond 22.10 uur. Lees en bekijk hier alles van het WK voetbal.

Tags: voetbal, rusland, sport, wedstrijd, jan mulder, live, WK voetbal, brussel, presentator, publieke omroep, villa, karl vannieuwkerke, rode duivels, tv-programma, decor, wk voetbal 2018, commentaar, filip joos, frank raes, vrt, sporza, presenteren, canvas, marc degryse, talkshow

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »