Van der Laan en Woe zingen leukste Kwisliedjes in Kwisconcert

Van der Laan en Woe zingen leukste Kwisliedjes in Kwisconcert
Afscheidsconcert Kwismasters

Nieuws

De muzikale Kwismasters Niels van der Laan en Jeroen Woe komen naar het theater om hun leukste liedjes uit het tv-programma De Kwis nog één keer te zingen. Het afscheidsconcert wordt ook uitgezonden op tv in het Kwisconcert.

Actuele liedjes
Het populaire programma De Kwis is inmiddels gestopt. In de afgelopen jaren zongen Van der Laan en Woe wekelijks één liedje op basis van de actualiteit. ‘Samen op de scooter’ en ‘Pa pa paardenvlees’ werden hits op YouTube en ze zongen over maatschappelijke thema's in ‘Het Piemellied’ en ‘In m’n pietenpak’.

Theater
De liedjes ‘Kan de microfoon aan?’ (bekijk het fragment hier) en ‘Badr Hari, de musical’ waren hilarische hoogtepunten in het BNNVARA-programma De Kwis. Binnenkort brengen Van der Laan en Woe deze hits voor één keer naar het theater. De Kwisconcerten zijn op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Het Kwisconcert is op zaterdag 13 oktober en 17 november in twee delen om 22.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk hier alles van De Kwis.

Tags: amsterdam, paardenvlees, zingen, theater, delamar, scooter, npo, badr hari, tv-programma, delamar theater, thierry baudet, jeroen woe, niels van der laan, npo 1, bnnvara, de kwis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »