The Bridge seizoen 4 vooruit te kijken bij NPO Start Plus

The Bridge seizoen 4 vooruit te kijken bij NPO Start Plus
Laatste seizoen van Scandinavische serie

Kijktip :

Het vierde en laatste seizoen van de Zweeds-Deense serie The Bridge is deze zomer op tv te zien bij de NPO. Voor de liefhebbers is het echter al een stuk eerder mogelijk om alle afleveringen te bekijken.

Gevangenis
In het nieuwste seizoen zit het hoofdpersonage Saga Norén in de vrouwengevangenis haar straf uit. Haar politiepartner zal Henrik Sabroe zonder Saga's hulp de moordenaar van een gestenigde vrouw moeten opsporen. Bovendien is de zoektocht naar zijn twee vermiste dochters ook geen succes. Lees hier meer over The Bridge.

Vooruitkijken
Seizoen 4 van The Bridge is vanaf eind juli wekelijks te zien op NPO 2 en dan ook een week lang terug te kijken via NPO Start. Abonnees van NPO Start Plus kunnen de serie echter al vanaf 15 juni volledig bekijken. Ook de eerste drie seizoenen zijn daar te zien, net als via deze link op Netflix. Lees hier wat NPO Start Plus precies is.

The Bridge seizoen 4 is vanaf 15 juni via deze link te zien op NPO Start Plus en vanaf zaterdag 21 juli wekelijks om 20.00 uur op NPO 2.

Lees ook: Deze series zie je tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand 2018

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Bridge seizoen 4 vooruit te kijken bij NPO Start Plus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV