AD-recensente Angela de Jong in VI Oranje Blijft Thuis

AD-recensente Angela de Jong in VI Oranje Blijft Thuis
Ook Sunny Bergman en Arie Boomsma op gastenlijst

Nieuws :

AD-recensente en televisiecolumniste Angela De Jong schuift woensdagavond aan in VI Oranje Blijft Thuis. Eerder deze week zei ze nog dat ze een schizofreen gevoel had bij het bekijken van de talkshow met Wilfred Genee.

Tan afslachten
Johan Derksen en René van der Gijp lieten in de eerste uitzending op maandag niets heel van Humberto Tan en zijn afscheidsweek in RTL Late Night. Angela de Jong schreef hierna in haar tv-column dat ze niet begrijpt waarom RTL zichzelf een dergelijke talkshow aandoet. "Waarom wilden ze de drie ongeleide projectielen aan hun contract houden, terwijl ze met hun hoofd bij hun nieuwe werkgever zitten en het ze dus niet uitmaakt wie ze bij RTL tegen de schenen schoppen?", Aldus De Jong.

:[article:img](src:"angela-de-jong-uitgekiende-marketingcampagne-voetbal-inside-jpg-t-1528904208.jpg" title:"René van der Gijp en Johan Derksen.")

Sunny Bergman en Arie Boomsma
Documentairemaakster Sunny Bergman en presentator Arie Boomsma uitten eerder flinke kritiek op het programma. Dat had te maken met vermeende seksistische, homofobe en discrimenerende uitspraken van de VI-heren. Als het aan René van der Gijp ligt, zijn Bergman en Boomsma in de laatste week van VI Oranje Blijft Thuis van harte welkom.

Bekijk hier: Van der Gijp over afscheid Humberto Tan

Verzoening
"René belde net", zo begon Wilfred Genee woensdag in gesprek met Radio Veronica, "In de laatste week heb je alleen de halve finales en daar zitten heel veel dagen tussen, dus er wordt niet veel gevoetbald. Hij zei: ‘Ik zou het wel leuk vinden om gewoon een aantal mensen uit te nodigen die altijd zo veel moeite met ons hebben gehad de afgelopen periode.’ Dan zat hij bijvoorbeeld te denken aan Sunny Bergman en Arie Boomsma." Genee noemt het 'de week van de verzoening': "Dat is de bedoeling: straight tegen elkaar zeggen wat je van elkaar vindt."

VI Oranje Blijft Thuis is elke werkdag om 21.50 uur te zien op RTL 4. Bekijk hier alle artikelen en video's van de talkshow.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV