De Smurfen in 2020 terug op tv met nieuwe serie

De Smurfen in 2020 terug op tv met nieuwe serie
Ketnet komt met 3d-versie

Nieuws

Ketnet blaast De Smurfen nieuw leven in. In 2020 komt de belgische zender met een volledig 3d-geanimeerde televisieserie rond de blauwe wezentjes.

Ik smurf, wij smurfen
De kleine kindervrienden waren in de film Smurfs: The Lost Village uit 2017 al in een volledige 3d-versie te zien en de nieuwe serie zet die trend voort. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 2020 te zien op Ketnet, zo maakt de zender bekend. In Nederland volg je de smurfen op Disney Channel en Zeppelin - al zijn dit nog wel de oude afleveringen.

Peyo
"Véronique Culliford, de dochter van Pierre Culliford (Peyo, de geestelijke vader van de blauwe figuurtjes, red.), is blij dat ze het werk van haar vader voort kan zetten", zo meldt NU.nl. Culliford is met haar Peyo Productions mede verantwoordelijk voor de nieuwe afleveringen. Ze zegt: "Alle liefhebbers zullen de smurfen in 3D-CGI ontdekken, net zoals in de laatste film van de smurfen. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze reeks nog generaties lang laten kennismaken met de smurfen."

Het is niet bekend wanneer De Smurfen in Nederland op de buis komt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info hierover.

Tags: nederland, film, dochter, serie, trend, disney, zender, smurfen, generaties, village, zeppelin, voort, vader, the lost, lost, 2020, nieuw leven

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »