Talkshow M neemt noodgedwongen tv-pauze

Talkshow M neemt noodgedwongen tv-pauze
Margriet van der Linden na WK Voetbal pas terug

Nieuws

Talkshow M van Margriet van der Linden neemt een noodgedwongen pauze: na het WK Voetbal, op maandag 25 juli, keert de show weer terug op NPO 1.

Potentie is er
De kritieken op M waren in eerste instantie niet mals. Zo sprak AD-columniste Angela de Jong van 'slechte inhoud' en kreeg ook de producente bakken kritiek over zich heen. Woensdag schreef Volkskrant-columniste Gidi Heesakkers dat M zeker potentie heeft, maar dat het soms nog ontbreekt aan scherpte. "Het kan ‘m worden, zeker als het programma vasthoudt aan iets dat het in zich heeft: een zekere mate van onvoorspelbaarheid."

Vrolijk
Aan presentatrice Margriet van der Linden ligt het niet, zo vindt Heesakkers. Al mag ze wel wat scherper zijn. "Ja, ze is vrolijk. Het decor met band is vrolijk. Van der Lindens kleurige pakken zijn gesneden op het humeur van de show. Ook met de eigenzinnige toon zit het al behoorlijk goed, maar op de scherpte valt nog veel te winnen." Daarnaast vindt de schrijfster dat M nog niet onderscheidend is. "Serieus: wil je je met een talkshow onderscheiden, leen je dan vooral wat minder vaak voor alwéér iemands boekpresentatie en wees niet zo happig op tv over tv."

WK Voetbal 2018
Margriet van der Linden moet dus wijken voor het WK Voetbal 2018 in Rusland. De NOS, maar ook buitenlandse zenders, zetten vol in op live-wedstrijden, analyses en uitzendingen. Bekijk hier hoe je het WK voetbal bekijkt, hier het complete speelschema en bekijk hier alle artikelen en video's van het WK voetbal.

Talkshow M is vanaf maandag 23 juli weer elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Lees en bekijk hier alles van M.

Tags: voetbal, rusland, live, WK voetbal, nos, presentatrice, volkskrant, npo, humeur, show, decor, bakken, wk voetbal 2018, toon, pauze, video, kritiek, margriet van der linden, npo 1, opinie, angela de jong, maandag, live op tv, talkshow m, talkshow

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »