'Dit is hét moment om aan te haken bij Utopia 2'

'Dit is hét moment om aan te haken bij Utopia 2'
Angela de Jong enthousiast over realityprogramma

Nieuws

AD-recensente Angela de Jong vindt Utopia 2 "steeds leuker worden", zo schrijft ze donderdag in haar tv-column. Het pluspunt: de nieuwe deelnemers beginnen nu écht met niets.

Fan
De Jong benadruk dat ze absoluut geen fan was van het originele Utopia, gewonnen door Ivan. "Waar ik de afgelopen vier jaar nooit een seconde gegrepen ben door al die aandachtszoekers en schreeuwers in Utopia 1, betrap ik mezelf nu op gedachten als: 'Zou Silvio echt naar huis gaan?' Of: 'Hoe loopt de ruzie af tussen Mike en Christel om dat plastic dekseltje?' En dat terwijl ze pas anderhalve week bezig zijn."

Het Utopia 2-terrein.

Schraal tv-aanbod
Volgens de schrijfster ligt haar liefde voor Utopia 2 wellicht ook aan het "schrale tv-aanbod van de afgelopen weken". Ook het nieuwe format speelt een belangrijke rol. "de nieuwe bewoners, pardon Utopianen, beginnen in tegenstelling tot de vorige groep echt met niets. Er is geen schuur, geen draadje stroom. Wel een stuk land, een meertje met wat vissen en her en der rondslingerende bakstenen en planken. Voor de tv-kijker is dat meer dan genoeg."

Kijk ook: Utopia 2: de temperatuur stijgt

Aanhaken
"Sowieso is dit hét moment om aan te haken als kijker", zo stelt De Jong. "Het gebrek aan goede nachtrust en voedsel én het langzaam indalende besef dat het niet op stel en sprong comfortabeler wordt, begint zijn tol te eisen in de hele groep."

Utopia 2 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Lees hier alles over het programma.

Tags: vissen, voedsel, plastic, bewoners, temperatuur, ruzie, stroom, liefde, sprong, column, utopia, tv-programma, silvio, deelnemers, pardon, langzaam, kijker, sbs6, video, schuur, haken, fan, mike, format, angela de jong, utopia 2, terrein

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »