Hoe kijk je Formule 1 bij KPN?

Hoe kijk je Formule 1 bij KPN?
Volg Max Verstappen op de voet

Sport :

Max Verstappen is momenteel een van de populairste Nederlandse sporters. De Formule 1-coureur behoort tot de beste racers ter wereld en strijdt iedere Formule 1-race om de podiumplekken. Volgens kenners is de kans heel groot dat Max Verstappen in de komende jaren wereldkampioen zal worden.

De strijd om de Formule 1-titel met Max Verstappen, maar ook grote namen als Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo, is live te zien op tv. Op welke zender kun je bij KPN kijken naar de Formule 1?

Formule 1 op tv

  • Zonder extra kosten kun je bij KPN kijken naar de kwalificatie en race van de Formule 1 op RTL Duitsland. Deze zender is te zien op kanaal 46.

  • De Nederlandse uitzendingen van de Formule 1 worden verzorgd door Ziggo Sport. Via het betaalpakket Ziggo Sport Totaal, bij KPN voor €15,50 per maand en maandelijks opzegbaar, kun je alle acties live zien. Zowel de vrije trainingen op de vrijdag en zaterdag in het raceweekend, als de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag zijn live op Ziggo Sport Select. De uitzendingen komen vanuit de studio van Ziggo Sport met verschillende analisten.

  • Ziggo Sport Select kijk je bij KPN op kanaal 233 (SD) en 239 (HD). Ook via Ziggo Sport Racing op kanaal 236 (SD) of 242 (HD) kun je live naar de Formule 1 kijken.

Losse race bestellen
Ook zonder abonnement op Ziggo Sport Totaal kun je naar de race op Ziggo Sport Select kijken. Bij KPN kun je via het menu op de tv een race los bestellen voor €6,-. Om de race te bestellen ga je via het KPN Menu naar 'TV-Gids' en selecteer je 'Live sport on demand'. Door de race naar keuze te selecteren kun je deze live kijken op kanaal 272.

Hoe laat beginnen de races in de Formule 1 in 2018?
In onze Formule 1-kalender vind je alle starttijden van de Formule 1 op tv.

Lees en bekijk alle artikelen en video's over de Formule 1 op Gids.tv in onze Formule 1-special.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe kijk je Formule 1 bij KPN? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV