RTL zoekt huizenkopers voor nieuw programma De Zelfbouwers

RTL zoekt huizenkopers voor nieuw programma De Zelfbouwers
Droomhuis in Rotterdam afbouwen

Nieuws

Voor een nieuw televisie- en bouwproject is RTL op zoek naar mensen die een huis willen kopen en die zelf willen afbouwen. Zes maanden lang zullen de kopers aan de slag gaan met hun nieuwe huis in De Zelfbouwers.

Droomhuis
In een voormalig schoolgebouw (foto boven) in de Rotterdamse Afrikaanderwijk komen zes woningen. Ze worden casco opgeleverd, waarna de kopers zes maanden lang zelf aan de slag zullen moeten om er een droomhuis van te maken. De eigenaren van de woningen krijgen daarnaast de opdracht om iets terug te doen voor de bewoners van de wijk.

Jury
Na een 'open huis' zullen alle aangemelde potentiële kopers door een jury beoordeeld worden. Dat gebeurt mede op basis van de plannen voor het nieuwe huis. De kopers worden tijdens het selectieproces en de verbouwingen zo'n zes maanden lang gefilmd voor het programma. De Zelfbouwers wordt gepresenteerd door Herman den Blijker en Olcay Gulsen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor De Zelfbouwers.

De Zelfbouwers wordt vanaf januari 2019 uitgezonden op RTL 4. Zodra er meer informatie is, vind je dat op Gids.tv. Lees hier alles over De Zelfbouwers.

Tags: oproep, jury, televisie, bewoners, gemist, huizenkopers, droomhuis, schoolgebouw, tv-programma, open huis, opdracht, afrikaanderwijk, rtl, bouwproject, herman den blijker, woning, rtl 4, olcay gulsen, aanmelden, kopen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »