Angela de Jong: 'In de laatste M klopte eindelijk alles'

Angela de Jong: 'In de laatste M klopte eindelijk alles'
Beste uitzending tot nu toe

Nieuws

AD-columniste Angela de Jong was in eerste instantie snoeihard in haar kritieken op talkshow M van Margriet van der Linden. De uitzending van woensdag, de laatste voor de noodgedwongen pauze door het WK Voetbal, vond ze wél goed.

Kritiek
"Of het nu kwam doordat redactie en presentatrice een extra tandje hadden bijgeschakeld voor de voorlopig laatste show, of dat ze juist hadden besloten alles gewoon eens los te laten, weet ik niet. Maar wat ik wel weet is dat de M van gisteravond de beste was tot nu toe", zo schrijft De Jong in haar tv-column.

Angela de Jong

Enthousiast
Angela de Jong was, in tegenstelling tot een eerdere uitspraak ("slechte inhoud"), nu wél enthousiast. "Alles klopte. Eindelijk. Van de vrolijke discussie over het WK en voor welk land ‘we’ moeten juichen en een mij totaal onbekende zangeres die kennelijk ons meest succesvolle exportproduct is tot het interview met verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen, met het alleraardigste feitje dat ze boven een garage in Ridderkerk is geboren."

Pauze
M gaat tot en met maandag 23 juli met pauze. Er zijn in de tussentijd geen uitzendingen door het WK Voetbal, dat voorrang krijgt.

Margriet van der Linden

Vakantie
"Margriet van der Linden kan met een opgewekt gevoel aan haar opgelegde zes weken vakantie beginnen", zo vindt De Jong. "Nou ja, vakantie… Ik hoop van harte dat ze in die periode een wiskundige formule weet te bedenken waardoor vanaf 23 juli het gros van de M's zo leuk is als woensdag." Bekijk en lees hier meer van M.

Talkshow M is vanaf maandag 23 juli weer elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Bekijk hier hoe je het WK voetbal bekijkt, hier het complete speelschema en bekijk hier alle artikelen en video's van het WK voetbal

Tags: voetbal, WK voetbal, interview, nos, uitspraak, cora van nieuwenhuizen, discussie, uitzending, media, vakantie, presentatrice, zangeres, garage, npo, ridderkerk, column, status, tv-programma, show, persgroep, wk voetbal 2018, pauze, video, kritiek, margriet van der linden, twitter, npo 1, van nieuwenhuizen, angela de jong, maandag, talkshow m, talkshow

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »