Kaj Gorgels nog zeker twee jaar bij RTL

Kaj Gorgels nog zeker twee jaar bij RTL
Temptation Island VIPS-presentator is 'een echte publiekslieveling'

Nieuws

Presentator en YouTuber Kaj Gorgels heeft een tweejarig contract getekend bij RTL. De Temptation Island VIPS-ster maakt de komende jaren dus nog programma's voor de zender.

YouTube
Gorgels werd een aantal jaar geleden steeds bekender met zijn kanaal Kaj's Typetjes. Inmiddels is hij een echte RTL-ster, mede door zijn deelname aan Superstar Chef en de presentatie van Temptation Island VIPS (lees hier meer over het gloednieuwe seizoen). Ook maakt hij voor Videoland de serie De Beste Verleiders, waarin Temptation Island-verleiders hopeloze singles helpen.

Utopia-koppel Ruud en Rowena in Temptation Island VIPS.

Uit de hand gelopen hobby
In een verklaring van RTL, waarin ze hem "een echte publiekslieveling" noemen, vertelt Gorgels dat zijn YouTube-kanaal een uit de hand gelopen hobby is. "Ik had vier jaar geleden nooit durven denken dat ik van een uit de hand gelopen hobby met mijn typetjesvideo’s mijn werk zou maken. En al helemaal niet dat RTL mij een tweejarig contract zou aanbieden. Hier ben ik echt ontzettend dankbaar voor en ik heb heel veel zin in de verdere samenwerking."

Bekijk Temptation Island VIPS nu via deze link op Videoland.

Tags: presentatie, youtube, presentator, hobby, samenwerking, verklaring, videoland, utopia, serie, contract, tv-programma, deelname, zender, rtl, Temptation Island, koppel, chef, ster, youtuber, youtube-kanaal, verleiders, type, de beste verleiders, superstar chef, temptation, durven, kaj gorgels, vips, temptation island vips, ruud en rowena, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »