Britse dramaserie Born to Kill in de Detectivemaand 2018 op NPO 2 en NPO Start

Britse dramaserie Born to Kill in de Detectivemaand 2018 op NPO 2 en NPO Start
Scholier met verborgen psychologische problemen

Kijktip

De Britse dramaserie Born to Kill wordt tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand 2018 uitgezonden op NPO 2. Na afloop van de eerste aflevering is het hele seizoen on demand vooruit te kijken.

Verontrustend gedrag
In de vierdelige serie Born to Kill zorgt de komst van een nieuw meisje in de klas voor verontrustend gedrag bij de ogenschijnlijk goed uitgebalanceerde schooljongen Sam. In zijn vrije tijd houdt hij ouderen in het ziekenhuis gezelschap, maar hij lijkt verborgen psychologische problemen te hebben. Lees hier meer over Born to Kill.

NPO Start Plus
De Britse serie is in de Detectivemaand wekelijks te zien op NPO 2, maar voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om na de eerste aflevering direct de volgende afleveringen te bekijken. Daarvoor heb je alleen een abonnement op NPO Start Plus nodig. Lees hier wat NPO Start Plus is.

Deze serie is onderdeel van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier welke series NPO 2 allemaal uitzendt.

Born to Kill is vanaf dinsdag 19 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2 en via deze link in één keer te bekijken via NPO Start Plus.

Tags: ziekenhuis, tv-serie, ouderen, npo, klas, serie, dramaserie, abonnement, meisje, npo 2, kro-ncrv, on demand, npo start, npo start plus

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »