Vivienne van den Assem stapt over naar RTL Boulevard

Vivienne van den Assem stapt over naar RTL Boulevard
Van WNL naar RTL

Nieuws

WNL-presentatrice Vivienne van den Assem stapt over naar RTL, waar ze vanaf juli het presentatieteam van RTL Boulevard gaat versterken.

WNL
Van den Assem presenteerde bij WNL de vroege ochtendshow Goedemorgen Nederland. Wat vindt de omroep van haar vertrek? "Heel jammer. Ik heb daar twee jaar met ontzettend veel plezier gewerkt. Ik had daar in principe ook nog veel kunnen doen. Ik heb een roerige tijd gehad met de Nederlandse en Amerikaanse verkiezingen. Ze vinden het jammer dat ik ga, maar ze gunnen me ook al het moois", zo vertelde Van den Assem vrijdag in RTL Boulevard.

4 presentatoren
Vanaf eind juli neemt de presentatrice plaats achter de Boulevard-desk. Het programma telt dan, inclusief Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Peter van der Vorst, 4 presentatoren voor de week-editie. Van den Assem moest er voor Goedemorgen Nederland altijd érg vroeg uit, maar bij RTL Boulevard ligt dat natuurlijk anders. "Ik ga het inwisselen voor de vroege avond." Bekijk hier fragmenten en hoogtepunten van RTL Boulevard.

Vivienne van den Assem is vanaf 30 juli te zien in RTL Boulevard. Het is nog niet bekend of ze voor RTL ook andere programma's gaat maken.

Tags: verkiezingen, nederland, presentatrice, omroep, wnl, fragmenten, rtl boulevard, boulevard, hoogtepunten, rtl, vertrek, amerikaanse verkiezingen, beau van erven dorens, peter van der vorst, ruben nicolai, vivienne van den assem, post, plezier, avond

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »