Cultklassieker Arachnophobia krijgt remake

Cultklassieker Arachnophobia krijgt remake
Insidious-regisseur James Wan is niet bang voor spinnen

Bioscoop

Niemand minder dan regisseur James Wan (Insidious en Saw) gaat een nieuwe versie produceren van de culthit Arachnophobia uit 1990. Dit was destijds een fenomeen van een film over de angst voor spinnen.

Overal spinnen
De film uit 1990 draait om een dodelijke spinnensoort uit Zuid-Amerika die na een lange reis de Verenigde Staten binnenkomt, zich daar voortplant en uitgroeit tot een dodelijke plaag. De bioscoopbezoekers wisten de film te vinden en maakten van deze horrokomedie een groot succes. Met als gevolg vliegend popcorn en een hoop gegil.

Prille fase
Hoofdrollen voor de oude versie, geregisseerd door Frank Marshall, waren voor Jeff Daniels en John Goodman. Wan gaat de remake produceren, maar niet regisseren. Wie de regisseur dan wel wordt voor deze nieuwe versie is nog niet bekendgemaakt. Ook de hoofdrollen zijn nog niet gecast. Het is dus nog een prille fase waarin deze productie zich bevindt. James Wan heeft recent de nieuwe superheldenfilm Aquaman afgerond.

Als er meer bekend wordt gemaakt over deze nieuwe remake van Arachnophobia, lees je dat bij Gids.tv. Bekijk hier de trailer uit 1990.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Tags: verenigde staten, horrorfilm, productie, film, regisseur, bioscoop, trailer, plaag, jeff daniels, spinnen, special, scene, popcorn, marshall, remake, john goodman, saw, angst, on demand, reis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »