Dit zie je in de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden 2018

Dit zie je in de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden 2018
Slot opnieuw opgenomen

Nieuws

Alle gebeurtenissen van het afgelopen seizoen van de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden komen samen in de zomercliffhanger van seizoen 28. RTL heeft drie afbeeldingen van het slot van het seizoen vrijgegeven. De eerste zie je hierboven, de andere verderop in het artikel.

Terugblik
Het was een onrustig jaar in Meerdijk. Van de veelbesproken moord met diverse verdachten, een bruiloft met een fatale afloop, nieuwe liefdes tot aan vriendschappen waarin niet iedereen te vertrouwen bleek en de terugkomst van oud bekenden.

Huwelijk
Het moment waar iedere fan al weken naar uitkijkt belooft niet alleen een extra spannende avond te worden, maar de hele week lopen de spanningen hoog op. Zo heeft het huwelijk van Aysen en Sjoerd verrassende en ingrijpende gevolgen voor vele Meerdijkers.

Beeld twee van de zomercliffhanger van 2018

Slachtoffers
Na een roerige periode met veel ups en downs, breekt eindelijk voor Aysen en Sjoerd de mooiste dag van hun leven aan. Het huwelijk krijgt echter een verrassende wending. Intussen gaat Loes door met haar doortrapte plannen en de pogingen om haar te ontmaskeren lopen ernstig gevaar. Loes maakt steeds meer slachtoffers en dat leidt tot een hoogtepunt in de zomercliffhanger.

Beeld drie van de zomercliffhanger van 2018

Opnames opnieuw
De cliffhanger bleek volgens RTL "zo veel overeenkomsten te hebben met een recente gebeurtenis", dat besloten is om het slot opnieuw op te nemen. "De makers doen er alsnog alles aan om de GTST-fans te verrassen met een spannende afsluiter van het seizoen", laat de zender weten. Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland. Bekijk hier alles van GTST.

De zomercliffhanger van GTST is vrijdag 6 juli om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk afleveringen van GTST via deze link op Videoland.

Tags: moord, huwelijk, terugblik, tv-serie, soap, gtst, bruiloft, videoland, serie, spanning, zender, rtl, gevaar, onrustig, Goede Tijden Slechte Tijden, Meerdijk, rtl 4, cliffhanger, soapserie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »