Bart Nolles presenteert Tour du Jour 2018

Bart Nolles presenteert Tour du Jour 2018
Nieuwe presentator volgt Wilfred Genee op

Nieuws

Bart Nolles wordt deze zomer de nieuwe presentator van Tour du Jour, het praatprogramma over de Tour de France op RTL 7. De 36-jarige Nolles neemt de plek van Wilfred Genee over.

Wielerkenners
Nolles ontvangt, samen met oud-wielrenner Michael Boogerd, dagelijks verschillende gasten om de gebeurtenissen in de wielerwedstrijd te bespreken. Filemon Wesselink doet vanuit het hart van de Tour verslag en interviewt de renners voor en na de etappes. De terugkerende gasten in Tour du Jour zijn Maarten Tjallingii, Stef Clement, Erik Dijkstra, Frank Evenblij en Eric Corton. Daarnaast wordt dagelijks nog een andere wielerkenner uitgenodigd.

'Geweldige kans'
Bart Nolles laat weten blij te zijn met de keuze voor hem als presentator: "Na jaren een talkshow bij de regionale omroep en verschillende programma’s bij RTL te hebben gepresenteerd, is dit een geweldige kans. Al van kinds af aan volg ik alles wat met wielrennen te maken heeft op de voet. Ik heb als liefhebber vaak langs de kant gestaan bij etappes van de Tour de France."

Tom Dumoulin
Wat verwacht hij van de editie van deze zomer? "Dit jaar denk ik dat we met grote Nederlandse renners als Dumoulin, Mollema en Groenewegen een Tour krijgen die enorm gaat leven. Daar maak ik graag een scherp programma over met spraakmakende tafelgasten die bakken wielerkennis over de kijker uitstorten", aldus Nolles, die momenteel voor VI Oranje Blijft Thuis nog als verslaggever in Rusland aanwezig is.

Tour du Jour is vanaf zaterdag 7 juli dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 7. Lees hier meer over Tour du Jour.

Tags: wielrennen, presentator, stef clement, tour de france, tom dumoulin, michael boogerd, maarten tjallingii, tv-programma, eric corton, verslaggever, wielrenner, rtl, frank Evenblij, erik dijkstra, filemon wesselink, wilfred genee, rtl 7, vi oranje blijft thuis, talkshow

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »