Olcay Gulsen neemt presentatie Beter Laat Dan Nooit over van Jamai

Olcay Gulsen neemt presentatie Beter Laat Dan Nooit over van Jamai
Zanger moet niertransplantatie ondergaan

Nieuws

Niet Jamai Loman, maar Olcay Gulsen gaat binnenkort met vier Nederlandse tv-legendes op reis voor de opnames van het programma Beter Laat Dan Nooit.

Niertransplantatie
De zanger kan niet op reis, omdat hij een niertransplantatie moet ondergaan. "De huisarts testte mijn nieren en het was schrikbarend slecht. Zo slecht dat ik me direct moest melden in het ziekenhuis. Sinds tien dagen staat mijn leven behoorlijk op zijn kop", zei Loman op NPO Radio 2.

Zuidoost-Azië
Hij zou deze zomer een reis door Zuidoost-Azië maken met vier voormalige tv-sterren van in de zeventig. Lees hier meer over Beter Laat Dan Nooit.

Jamai Loman

Gulsen
Die rol wordt nu overgenomen door Olcay Gulsen, die als presentatrice de komende maanden ook opnames heeft voor een ander nieuw programma: De Zelfbouwers.

Beter Laat Dan Nooit is in het nieuwe tv-seizoen te zien op RTL 4. Zodra er meer informatie is over de uitzenddata, lees je dat op Gids.tv.

Tags: ziekenhuis, presentatie, presentatrice, zomer, huisarts, tv-programma, nieren, opnames, jamai, rtl, zanger, jamai loman, npo radio 2, rtl 4, olcay gulsen, reis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »