RTL 4 gaat oude afleveringen GTST uitzenden in GTST Classics

RTL 4 gaat oude afleveringen GTST uitzenden in GTST Classics
Iconische afleveringen opnieuw te zien

Nieuws

35 iconische afleveringen van de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden worden komende zomer opnieuw uitgezonden op RTL 4. Tijdens de zomerstop is een aantal oude afleveringen te zien onder de naam GTST Classics.

Variatie
Uit een aanbod van ruim 5500 afleveringen uit 27 jaar GTST op RTL 4, heeft creative producer Rohan Gottschalk samen met de cast 35 afleveringen geselecteerd. "Er is veel variatie, dus reken maar op een flink aantal iconische en bijzondere momenten", laat hij weten in het AD.

Memorabel
Voorafgaand aan de aflevering vertellen twee acteurs, die in die aflevering te zien zijn, over de verhaallijn en de personages uit die periode. "Van de geselecteerde afleveringen weet ik in ieder geval dat ze erg herkenbaar zijn", zegt Gottschalk. "Onder meer de bruiloft van Simon en Anette zit er tussen, net als de letterlijke cliffhanger van Bowien. Elke aflevering is sowieso memorabel." Lees hier meer over Goede Tijden, Slechte Tijden.

GTST Classics is vanaf maandag 9 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Op vrijdag 6 juli eindigt het huidige seizoen van GTST met een spannende zomercliffhanger. Lees hier wat je in die aflevering kunt verwachten.

De eerste twee seizoenen van GTST kun je via deze link op Videoland bekijken.

Tags: tv-serie, gtst, bruiloft, videoland, serie, rtl, Goede Tijden Slechte Tijden, rtl 4, cliffhanger, producer, soapserie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »