Beck seizoen 7 in de Detectivemaand 2018 op NPO 2 en NPO Start Plus

Beck seizoen 7 in de Detectivemaand 2018 op NPO 2 en NPO Start Plus
Nieuwste reeks van Zweedse serie

Kijktip :

De Zweedse serie Beck is na twee jaar weer terug met vier nieuwe tv-films. De vier afleveringen van seizoen 7 zijn tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand 2018 te zien op NPO 2 en vooruit te kijken via NPO Start Plus.

Tv-films
Het nieuwste seizoen van Beck bestaat uit vier tv-films van anderhalf uur. Aflevering 1 heeft als titel 'Je eigen vlees en bloed'. In het Midden-Oosten wordt een man doodgeslagen en in Stockholm verdwijnt een jonge vrouw. Beide zaken hebben een verband met elkaar.

Deze serie is onderdeel van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier welke series NPO 2 allemaal uitzendt.

Terrorist
Aangezien Martin Beck is gestopt, leidt Steinar Hovland de zoektocht naar het vermiste meisje. Martin wordt echter betrokken wanneer hij besluit de nationale veiligheidspolitie te helpen bij het onderzoeken van een vermoedelijke terrorist. Lees hier meer over Beck.

:article:img

NPO Start Plus
Waar de vier afleveringen elke zaterdag op NPO 2 worden uitgezonden, is het volledige seizoen vanaf 23 juni al te bekijken via de on-demanddienst NPO Start Plus. Lees hier meer over NPO Start Plus.

Beck seizoen 7 is vanaf zaterdag 23 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2 en vanaf die dag via deze link in één keer te bekijken via NPO Start Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV