Politieserie Moordvrouw op RTL 4 stopt

Politieserie Moordvrouw op RTL 4 stopt
Hoofdrolspeler Thijs Römer weg bij RTL

Nieuws

Er komt na 7 seizoenen een einde aan de dramaserie Moordvrouw. Acteur Thijs Römer, die tot januari werkte als creatief directeur van de drama-unit bij RTL Productions, denkt zeker te weten dat de serie met Wendy van Dijk als agente Fenna Kremer stopt.

Thijs Römer
Hoofdrolspeler Thijs Römer gaf woensdag een interview aan NPO Radio 5. Op de vraag of Moordvrouw nog terugkeert op RTL 4, antwoordde hij: "Volgens mij niet. Ik weet niet of ik nu voor mijn beurt praat. Bij mijn weten niet. Wij deden dat altijd de tweede helft van het jaar, augustus tot december. Nou, dat is het bijna. Ik weet in elk geval dat ze mij niet ingehuurd hebben."

7 seizoenen
Kijkers konden de avonturen van agente Fenna Kramer en haar Friese politieteam 7 seizoenen lang volgen. "We hebben 7 seizoenen gemaakt met veel plezier en succes, maar ik heb het idee dat het daarbij blijft. Dat is toch mooi, 7 seizoenen?", zo vindt Römer. Lees hier meer over de serie.

Einde
Moordvrouw was sinds 2012 te zien op RTL 4. De serie draait om 'Moordvrouw' Fenna Kremer die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar collega's tegen zich in het harnas jaagt. Naast Wendy van Dijk en Thijs Römer, speelden ook Achemd Akkabi en Renée Soutendijk promintente rollen.

Wil je de oude afleveringen van Moordvrouw nog eens terugzien? Alle seizoenen staan op Videoland en kun je via deze link bekijken.

Tags: interview, radio, acteur, creatief, videoland, npo, serie, dramaserie, politieteam, collega, rtl, agente, wendy van dijk, rtl 4, drama, plezier, moordvrouw, politieserie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »