Angela de Jong: 'jury Nipkow ongeloofwaardig als De Luizenmoeder niet wint'

Angela de Jong: 'jury Nipkow ongeloofwaardig als De Luizenmoeder niet wint'
AD-recensente zit zelf óók in de jury

Nieuws :

De Luizenmoeder moet van AD-columniste Angela de Jong de Nipkowschijf winnen, anders is de jury - inclusief De Jong zelf - niet geloofwaardig. De programma's Ersin in Wonderland en In het spoor van IS maken óók kans op de felbegeerde televisieprijs.

Jury
De jury bestaat uit 13 Nederlandse tv-columnisten en -recensenten die gezamelijk tot een beslissing moeten komen. En die beslissing komt donderdag al. "En nee, de winnaar is écht nog niet bekend, daar gaan we donderdagmiddag gezellig over bakkeleien", zo schrijft De Jong.

Ongeloofwaardig
Volgens De Jong zijn haar collega's ongeloofwaardig wanneer ze niet voor De Luizenmoeder kiezen. Waarom? "Mijn argumenten: als er een programma is dat de tijdgeest perfect wist te vangen, een ongekend groot en breed publiek aansprak en zich met begrippen als participizza in onze taal heeft genesteld, dan is het deze serie."

M
De genomineerden werden eerder al bekendgemaakt in talkshow M. André van Duin kreeg toen óók nog een speciale Nipkowprijs voor zijn gehele tv-ouvre. Dat ging toen zo.

Nogmaals nagenieten van De Luizenmoeder? Kijk hier de allerbeste fragmenten terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: 'jury Nipkow ongeloofwaardig als De Luizenmoeder niet wint' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV