We zijn er Bijna! 2018 gaat naar Italië

We zijn er Bijna! 2018 gaat naar Italië
Nieuw seizoen Omroep MAX-programma

Nieuws

Het Omroep MAX-programma We zijn er Bijna! keert deze zomer terug met een nieuwe kampeerreis. Presentatrice Martine van Os volgt dit jaar een groep van 44 mensen met een caravan of camper tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië.

Adriatische kust
De kampeertocht begint in de stad Bologna en gaat via de Adriatische kust naar de meest zuidelijke punt in de hak van de Italiaanse laars. Bijna vijf weken lang trekken ze met elkaar op. De reis wordt begeleid door het Vlaamse echtpaar Lut en Willy. In totaal gaan er twintig echtparen en vier alleenstaanden mee op reis.

Martine van Os op een van de campings van het nieuwe seizoen

Puglia
De reis bedraagt in totaal meer dan 4000 kilometer. We zijn er Bijna! start komend seizoen op een stadscamping in de stad Bologna en eindigt in de regio Puglia. De reislustige vijftigplussers verkennen onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden en kunnen tijdens de reis onbezorgd genieten. Lees hier meer over We zijn er Bijna!.

We zijn er Bijna! is vanaf maandag 23 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Tags: vakantie, presentatrice, bologna, kamperen, camper, kust, npo, echtpaar, tv-programma, caravan, omroep max, martine van os, npo 1, stad, reis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »