Han Lips ziet op SBS6 allerlei kopieën van succesformules

Han Lips ziet op SBS6 allerlei kopieën van succesformules
'De Japanners van het Mediapark'

Nieuws :

"Bij SBS6 werken de Japanners van het Mediapark en dat zijn bezige bijtjes." Dat schrijft tv-recensent Han Lips in Het Parool. Hij ziet veel kopieën van succesprogramma's op andere zenders voorbijkomen.

Rijontzegging
"Steenrijk, Straatarm heeft verdacht veel weg van RTL-succesnummer Effe Geen Cent Te Makken. Mr. Frank Visser is bij SBS6 gewoon nog NPO 1's De Rijdende Rechter, maar dan met een rijontzegging. Ellen & Naomi: 24 uur mandekking lijkt als twee druppels water op Chantal Blijft Slapen (RTL 4)", somt Lips op.

Naomi van As en Ellen Hoog

Slaapkamer
Die laatste vergelijking zag Han Lips woensdagavond op SBS6. "Net als Chantal Janzen gaan Ellen Hoog en Naomi van As uit logeren bij BN'ers. En net als Chantal kruipen ze 's nachts uit hun logeerbedjes om met een infraroodcamera de slaapkamer van hun gastheer te verkennen. Geen tv-ster die ervan opkeek of wakker schrok met een kluwen krulspelden in het haar, maar laten we het zo zeggen: toen Chantal het deed, was het voor de kijker tenminste nog een verrassing."

Lees ook: Kijkcijfers Ellen & Naomi: 24 uur mandekking fors omlaag

Ellen & Naomi: 24 uur mandekking is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Lees hier meer over het programma.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Han Lips ziet op SBS6 allerlei kopieën van succesformules of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV