De Luizenmoeder wint Zilveren Nipkowschijf 2018

De Luizenmoeder wint Zilveren Nipkowschijf 2018
Comedyserie verslaat Ersin in Wonderland en In het spoor van IS

Nieuws :

Dé tv-hit van dit jaar, De Luizenmoeder, heeft de Zilveren Nipkowschijf 2018 voor beste tv-programma gewonnen. In het spoor van IS en Ersin in Wonderland waren de andere twee genomineerden.

Vakjury
De vakjury, bestaande uit tv-recensenten zoals Angela de Jong, prijst De Luizenmoeder voor het feit dat "de serie er in is geslaagd het gesprek van de dag te bepalen in een tijd waarin ‘lineair’ tv kijken afneemt en ‘ons’ te laten lachen om onszelf in een land dat ‘bij het minste of geringste tot op het bot is gepolariseerd’", zo meldt het AD.

Seizoen 2
Fans van het immens populaire programma moeten nog even wachten op seizoen 2. Eerder ging er een plaatje rond op internet waaruit zou blijken dat De Luizenmoeder al in augustus zou terugkeren. Wat bleek? Het was fake news. Lees hier waarom.

Wanneer De Luizenmoeder seizoen 2 te zien is, is nog niet bekend. Houd Gids.tv in de gaten voor meer nieuws daarover. Bekijk hier de hoogtepunten van De Luizenmoeder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder wint Zilveren Nipkowschijf 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV