Serie Delicious over liefde, ontrouw en eten deze zomer op NPO 1

Serie Delicious over liefde, ontrouw en eten deze zomer op NPO 1
Verstrengelde families na affaire met ex

Kijktip :

Omroep AVROTROS gaat deze zomer de vierdelige Britse dramaserie Delicious uitzenden op NPO 1. In de krijgt de succesvolle kok Leo Vincent (Iain Glen) een affaire met zijn ex-vrouw Gina Benelli (Dawn French).

Affaire
Gina's familierecepten zijn in handen van haar ex-man Leo, die er een imperium opbouwde. Jaren na hun scheiding krijgen de twee een affaire, maar inmiddels heeft Leo een nieuwe vrouw, Sam (Emilia Fox). Ze lijkt hem al snel door te krijgen.

Dawn French en Emilia Fox

Onderlinge band
Sam besluit Gina om raad te vragen, maar weet nog niet welke rol zij hierin speelt. Als het noodlot toeslaat in de sterk verstrengelde families moeten de vrouwen besluiten hoe ze hun onderlinge band voortzetten: kiezen ze voor een bondgenootschap of voor vijandigheid? Lees hier meer over Delicious en bekijk hier de trailer.

Delicious is vanaf zaterdag 14 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Delicious is vanaf eind 2016 uitgezonden op de Britse zender Sky One en on demand te zien via Acorn TV.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serie Delicious over liefde, ontrouw en eten deze zomer op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV