Vervanger Jinek heet Laat op Eén – met Nadia Moussaid

Vervanger Jinek heet Laat op Eén – met Nadia Moussaid
Talkshow tijdens zwangerschapsverlof Eva Jinek

Nieuws

KRO-NCRV heeft de geruchten bevestigd: Nadia Moussaid gaat Eva Jinek vervangen in augustus. In die maand wordt het praatprogramma Jinek vervangen door Laat op Eén - met Nadia Moussaid.

Moussaid
In de periode van 30 juli tot en met 31 augustus neemt Moussaid de plek van de zangere Eva Jinek over. De presentatrice van Brandpunt+ is niet voor het eerst met een talkshow te zien. Bij de NTR presenteerde ze eerder De Nieuwe Maan.

Moussaid als presentatrice van De Nieuwe Maan

Talentvol
Jochem de Jong, mediadirecteur van KRO-NCRV, zegt: "Nadia is een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel. Nadia is een uitstekende vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Eva." Lees hier meer over de vervanger van Jinek.

Laat op Eén - met Nadia Moussaid is vanaf maandag 30 juli elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Tot die tijd is Jinek nog te zien. Lees en bekijk hier alles van Jinek.

Tags: presentator, presentatrice, npo, eva jinek, tv-programma, zwangerschapsverlof, talentvol, journalistiek, kijker, brandpunt, jinek, npo 1, kro-ncrv, ntr, nadia moussaid, talkshow

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »