Sanne Wallis de Show krijgt tweede seizoen

Sanne Wallis de Show krijgt tweede seizoen
Zenderleiding geeft groen licht

Nieuws

Er komt definitief een tweede seizoen van Sanne Wallis de Show (BNNVARA), het zaterdagavondprogramma van cabaretière Sanne Wallis De Vries op NPO 1.

Groen licht
De zenderleiding van de publieke omroep gaf zaterdag groen licht voor een tweede reeks, zo meldt NU.nl. BNNVARA, de omroep die het programma uitzendt, liet eerder weten tevreden te zijn en dat zij het programma graag zien terugkeren.

Quiz
Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden en hoe veel afleveringen er komen. Wallis de Vries wil in ieder geval het quiz-onderdeel in haar show aanpassen, zo vertelde ze zaterdag aan het NPO Radio 2-programma Zomerspijkers. "Volgend seizoen wil ik daar een iets meer uitgeklede versie van, waarin de mensen meer aan bod komen, dat er meer ontstaat. De gasten die ik had waren zo leuk, dat is zonde van mensen hun leukheid."

Zodra er meer bekend is over Sanne Wallis de Show seizoen 2, lees je dat op Gids.tv. Lees hier meer over Sanne Wallis de Show.

Tags: wallis, radio, groen, omroep, publieke omroep, npo, quiz, radio 2, tv-programma, show, sanne wallis de vries, npo radio 2, npo 1, bnnvara, nieuw seizoen, seizoen 2, sanne wallis de show, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »