André van Duin denkt dat De Luizenmoeder Televizier-Ring wint

André van Duin denkt dat De Luizenmoeder Televizier-Ring wint
Serie won óók al Zilveren Nipokowschijf 2018

Nieuws :

Na het winnen van de Zilveren Nipkowschijf eerder deze week kan De Luizenmoeder zich vast voorbereiden op nóg een tv-prijs: de Gouden Televizier-Ring. Comedian André van Duin denkt dat de serie de Ring nipt gaat winnen van zijn show Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Televizier-Ring
De Gouden Televizier-Ring is in tegenstelling tot de Nipkowschijf een publieksprijs. Volgens Van Duin, die denkt dat zijn eigen serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen het ook goed gaat doen, kan het haast niet anders dat De Luizenmoeder wint, zo zegt hij dit weekend in De Telegraaf.

Diederik Ebbinge als directeur Anton in De Luizenmoeder.

Megasucces
"Voor de Gouden Televizier-Ring, straks in oktober, dichtten we ons met die serie aanvankelijk ook wel een kansje toe", zo begint Van Duin, die een eren Zilveren Nipkowschijf kreeg voor zijn tv-ouvre. "Direct daarna werd De Luizenmoeder uitgezonden. Dat werd ook een megasucces, dus ik denk dat zij de ring op het nippertje van ons zullen afsnoepen. Meer dan terecht overigens, want het is natuurlijk een enig programma."

Op 21 augustus starten de verkiezingen rond de Gouden Televizier-Ring. Wanneer De Luizenmoeder seizoen 2 te zien is, is nog niet bekend. Houd Gids.tv in de gaten voor meer nieuws daarover. Bekijk hier de hoogtepunten van De Luizenmoeder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André van Duin denkt dat De Luizenmoeder Televizier-Ring wint of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV