Hugo Borst voor nieuw tv-programma op zoek naar vrouwelijke voetbalanalyticus

Hugo Borst voor nieuw tv-programma op zoek naar vrouwelijke voetbalanalyticus
Ze mag dan aanschuiven in NOS-voetbalprogramma's

Nieuws

Hugo Borst, momenteel elke dag te zien als voetbalanalyticus in Studio Rusland, geeft gehoor aan de kritiek dat de NOS nauwelijks werkt met vrouwen in hun voetbalprogramma's: hij komt namelijk met een 'talentenjacht'. In die show helpt hij vrouwen aan een baan als analyticus.

Dieuwke Wynia
Dat meldt Dieuwke Wynia op twitter. Wynia was jarenlang de drijvende kracht achter DWDD als eindredacteur, tegenwoordig runt ze het productiehuis Mr. & Mrs. Lane. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe show er komt. Volgens Borst, zo meldt het AD, is het de bedoeling dat de winnares geregeld aanschuift bij de sportprogramma’s van de NOS.

Kritiek
Eerder deze week uitte Frits Barend in VI Oranje Blijft Thuis felle kritiek op de NOS en hun beleid rond vrouwelijke voetbalcommentatoren - of eigenlijk het gebrek daaraan. Dat ging er zo aan toe.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe talentenjacht van Hugo Borst, lees je dat op Gids.tv.

Tags: rusland, vrouwen, oranje, nos, media, gemist, talentenjacht, borst, status, dwdd, tv-programma, show, video, kritiek, Frits Barend, hugo borst, baan, analyticus, vi oranje blijft thuis, vi oranje, winnares, studio

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »