Wimbledon 2018 live op tv en online bij Eurosport en Ziggo Sport

Wimbledon 2018 live op tv en online bij Eurosport en Ziggo Sport
Sportzenders doen verslag van grandslam

Sport

Sportzenders Eurosport en Ziggo Sport doen van 2 tot en met 15 juli live verslag van het tennistoernooi Wimbledon. Twee weken lang is het meest complete verslag online te zien via de Eurosport Player.

Lees ook: Halve finales en finale Wimbledon 2018 live op tv bij de NOS

Vrije keuze
Zowel Eurosport 1 als Ziggo Sport kiest voor de belangrijkste wedstrijd van het moment op het tv-kanaal. Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen het liveverslag bekijken op Ziggo Sport Select. Waar die sportzender vorig jaar enkel de wedstrijden op Baan 1 mocht uitzenden, is er nu een vrije keuze voor één wedstrijd. Ziggo Sport heeft echter wel de tweede keuze, waardoor Eurosport de wedstrijden van Kiki Bertens zal uitzenden. Op Ziggo Sport is er dan een ander duel te zien.

Lees ook: Hoe laat is Kiki Bertens op Wimbledon 2018 live op tv?

Online kijken
In verband met de Tour de France, die een week later van start gaat, is het verslag van Wimbledon op Eurosport niet op twee, maar slechts op één tv-zender te zien. Naast het verslag op Eurosport 1, kunnen tennisliefhebbers alle wedstrijden op tv-banen bekijken via de online Eurosport Player. Lees hier hoe je die wedstrijden op tv kunt bekijken.

Het grandslamtoernooi Wimbledon is van maandag 2 tot en met zondag 15 juli dagelijks vanaf 12.30 uur te zien op Eurosport 1, Eurosport Player, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Bekijk hier alle artikelen en video's van Wimbledon.

Tags: sport, tennis, live, ziggo, wimbledon, tv-zender, zender, eurosport, online, ziggo sport, eurosport player, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »