Veronica gaat GLORY Kickboxing op tv uitzenden

Veronica gaat GLORY Kickboxing op tv uitzenden
Kickbokswedstrijden met o.a. Rico Verhoeven

Nieuws

Tv-zender Veronica heeft de uitzendrechten van de vechtsportevenementen GLORY Kickboxing gekocht. De komende jaren zal "de impact van vechtsport op de Nederlandse tv aanzienlijk vergroten", meldt de zender.

Events
Op Veronica zal elk GLORY-event (de genummerde events en de SuperFight Series) worden uitgezonden. Ook worden programma's rondom de evenementen gemaakt, zoals een magazineprogramma met beelden uit het rijke archief van GLORY.

Landelijk bereik
Marshall Zelaznik, CEO van GLORY, is blij met de overeenkomst: "Met het landelijke bereik van Veronica hebben alle fans in Nederland als nooit tevoren toegang tot de GLORY-content en hun favoriete Nederlandse en internationale sterren."

Rico Verhoeven
De zendermanager van Veronica, Bastiaan van Dalen, laat weten: "GLORY en een kampioen als Rico Verhoeven hebben de vechtsport toegankelijk gemaakt voor een breder publiek, waardoor de waardering en populariteit zijn toegenomen. GLORY-events zijn spectaculair, waarbij er slechts plaats is voor absolute topsporters. En Nederland is een land vol uitblinkers, vandaar dat Veronica graag deze wedstrijden op tv brengt." Bekijk hier alles over Rico Verhoeven.

De eerste GLORY-evenementen op Veronica zijn GLORY 55 New York en GLORY 55 SuperFight Series op vrijdag 20 juli.

Lees ook welke plannen John de Mol nog meer heeft voor Veronica.

Tags: kampioen, archief, kickbokser, vechtsport, tv-zender, overeenkomst, kickboksen, john de mol, bereik, spectaculair, veronica, zender, populariteit, ceo, glory, rico verhoeven

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »