Gordon stapt over van RTL naar Talpa

Gordon stapt over van RTL naar Talpa
Vertrek na 16 jaar naar SBS6

Nieuws :

Presentator, programmamaker en jurylid Gordon vertrekt na zestien jaar bij RTL. Vanaf 2019 zal hij te zien zijn op de concurrerende zender SBS6 van Talpa Network.

Medialandschap
Gordon heeft een contract van vijf jaar getekend bij het bedrijf van John de Mol. "We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden", laat Gordon weten in een persbericht. "Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn."

Fans
John de Mol is erg blij met de komst van de tv-persoonlijkheid: "De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote tv-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans. Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt."

John de Mol heeft met Talpa Network de zendergroep SBS overgenomen en omgedoopt tot Talpa TV

The Voice Senior
In de afgelopen zestien jaar heeft Gordon heel veel programma's gemaakt. "Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid." Na de zomer is Gordon eerst nog te zien in het nieuwe programma The Voice Senior. Lees hier meer over dat programma.

Lees ook over de overstap van Johnny de Mol en die van de VI-mannen naar Talpa TV.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon stapt over van RTL naar Talpa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV