Op deze zenders kijk je de Tour de France 2018 live op tv

Op deze zenders kijk je de Tour de France 2018 live op tv
Overzicht live-uitzendingen wielerronde

Sport :

Midden in de zomer rijden veel van de beste wielrenners van de wereld de Tour de France. De drieweekse etappekoers is dagelijks live op tv te volgen. Zowel NPO 1, Eurosport als België Eén zendt de Ronde van Frankrijk 2018 rechtstreeks uit.

  • NPO 1

NOS Studio Sport zendt alle etappes live uit, meestal vanaf 14.10 uur. De etappes 1, 3, 10, 11, 12, 17, 20 en 21 worden volledig uitgezonden, van start tot finish. Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot zijn de commentatoren. Na de wedstrijd blikt presentator Herman van der Zandt direct terug op de etappe met Thijs Zonneveld of Danny Nelissen. 's Avonds is er De Avondetappe. Lees hier meer over het Tour-verslag van de NOS.

  • Eurosport

Gedurende de eerste negen etappes (op de tweede etappe na) is de Tour de France op Eurosport 2 te zien, vanwege het gelijktijdig uitgezonden tennistoernooi Wimbledon op Eurosport 1. Het vervolg van de Tour is wel op Eurosport 1 te zien. Online kun je alle etappes, ook vanuit het buitenland, bekijken via de Eurosport Player.

  • België Eén

De Vlaamse televisie kent dezelfde uitzendtijden als de NOS op NPO 1. Op België Eén wordt het commentaar gegeven door Michel Wuyts en José De Cauwer. Vanaf 17 juli presenteert Karl Vannieuwkerke het praatprogramma Vive le vélo. Tot die tijd wordt de Ronde van Frankrijk besproken in het WK-programma Villa Sporza, waar dagelijks een wielergast zal aanschuiven.

De Tour de France 2018 is van zaterdag 7 tot en met zondag 29 juli rechtstreeks te zien op NPO 1, Eurosport 1/2 en België Eén en online via NOS.nl en de Eurosport Player. Lees en bekijk hier alles van de Tour de France.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op deze zenders kijk je de Tour de France 2018 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen