Tom Egbers reist door Engeland in nieuw programma Toms Engeland

Tom Egbers reist door Engeland in nieuw programma Toms Engeland
Reis door het geboorteland van zijn moeder

Nieuws :

Presentator en journalist Tom Egbers heeft een nieuw tv-programma opgenomen. Aan het begin van het nieuwe tv-seizoen is zijn reis door Engeland te zien in Toms Engeland.

Ontdekkingstocht
Engeland is het land waar zijn moeder is geboren, waar hij elke zomervakantie op vakantie ging en waar hij van houdt. Egbers gaat op ontdekkingstocht door het land van de Brexit. Hij portretteert de inwoners en leert het land opnieuw kennen.

Tom Egbers tijdens de opnames van Toms Engeland

Familiegeschiedenis
In hoeverre wijkt Engeland af van het land van zijn jeugd? En kent hij het Engeland van nu eigenlijk wel? Terwijl Tom Egbers die vragen probeert te beantwoorden, laat hij zien waar zijn liefde voor het land vandaan komt. Egbers' familiegeschiedenis en herinneringen spelen daarbij een rol, maar hij laat zich ook verrassen door nieuwe ontmoetingen en ervaringen. Bekijk hier de eerste beelden van Toms Engeland.

Toms Engeland is vanaf dinsdag 28 augustus zes weken te zien op NPO 2. Na de eerste aflevering om 21.10 uur, is het vervolg wekelijks om 20.30 uur te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tom Egbers reist door Engeland in nieuw programma Toms Engeland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen