Kandidaten gezocht voor talentenjacht met kunstschilders: Project Rembrandt

Kandidaten gezocht voor talentenjacht met kunstschilders: Project Rembrandt
Wie is het grootste talent in het Rembrandtjaar?

Nieuws :

In 2019, het Nationale Rembrandtjaar, zendt omroep NTR op NPO 1 een nieuwe talentenjacht uit. Helemaal in het teken van Rembrandt wordt het een zoektocht naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland. Het programma heet Project Rembrandt.

Kunstschilder
In de eerste aflevering gaan tientallen uiteenlopende kandidaten naar een 'schilderbootcamp', waar ze op hun basisvaardigheden getest worden. Daarna zullen de "twaalf meest gepassioneerde talenten in een half jaar tijd proberen zich het oude ambacht van kunstschilder meester te maken", laten de programmamakers weten.

Bevlogen docenten
De talenten krijgen allerlei opdrachten en worden gecoacht door bevlogen docenten. Zo krijgen ze de kans hun talent te ontdekken of verder te ontwikkelen. Ben jij hobbyschilder en lijkt het je leuk om je te mengen in de strijd? Meld je dan hier aan voor het programma. Lees hier meer over Project Rembrandt.

Project Rembrandt wordt vanaf half september opgenomen en is in het voorjaar van 2019 te zien op NPO 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kandidaten gezocht voor talentenjacht met kunstschilders: Project Rembrandt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV