Marlijn Weerdenburg gaat De Nieuwe Lekkerbek met André van Duin presenteren}

Marlijn Weerdenburg gaat De Nieuwe Lekkerbek met André van Duin presenteren
Nieuw Omroep MAX-programma deze zomer op tv

Nieuws :

Presentatrice Marlijn Weerdenburg gaat samen met André van Duin het nieuwe programma De Nieuwe Lekkerbek presenteren.

Wie is de Mol?
Weerdenburg werd bij het grote publiek bekend als actrice in onder meer Danni Lowinski en van haar deelname aan Wie is de Mol? Sindsdien is ze als presentatrice te zien bij de KRO-NCRV, waar ze onder andere Broodje Gezond en De Medicijnmannen maakte.

Eer
Over De Nieuwe Lekkerbek zegt ze: "Het is heerlijk om te werken met de kandidaten die meedoen aan De Nieuwe Lekkerbek. Ze bruisen van de ideeën en hebben er zin in om hun concept de wereld in te slingeren. Daar komt bij dat ik het een enorme eer vind om samen te mogen werken met André van Duin. Echt een project om mijn vingers bij af te likken!"

De jury van De Nieuwe Lekkerbek

Jury
In het nieuwe programma van Omroep MAX worden de deelnemers uitgedaagd de jury te overtuigen en uiteindelijk heel Nederland te laten genieten van hun innovatieve eetuitvinding. De kandidaten presenteren hun eetuitvinding aan de vakjury, die bestaat uit Robert Kranenborg, Daan Faber, Ellen Scholtens en Alain Caron. Lees hier meer over De Nieuwe Lekkerbek.

De Nieuwe Lekkerbek is vanaf woensdag 1 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marlijn Weerdenburg gaat De Nieuwe Lekkerbek met André van Duin presenteren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV