Nieuw op Videoland: Winchester

Nieuw op Videoland: Winchester
Helen Mirren in klassiek spookhuis vol geesten

Kijktip

Het aanbod van Videoland wordt ook in juli weer uitgebreid met nieuwe films. De klassieke horrorfilm Winchester: The House That Ghosts Built is nieuw op de streamingdienst.

Vervloekt
Na de dood van de steenrijke wapenmagnaat William Wirt Winchester, krijgt zijn vrouw Sarah Winchester nooit meer rust. Ze denkt dat de geesten van de slachtoffers van de wapens van haar man in het huis zijn. Daarmee zou haar huis en de familie Winchester voor eeuwig vervloekt zijn.

Kamers, gangen en geesten
Het verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen en dit enorme landhuis bestaat echt. Het huis staat in San Jose, een plaatje tussen San Francisco en Los Angeles. Om de vloek in de war te brengen, bouwt Sarah een huis met honderden kamers en ramen. Zo probeert ze de geesten op een verkeerd spoor te brengen.

Klassieke en stijlvolle horror
Oscarwinnaar Helen Mirren (The Queen) speelt de hoofdrol in deze klassieke horrorfilm. Jason Clarke (Everest) is ook in de film te zien als sceptische psychiater Eric Price. De regie is van Michael Spierig en Peter Spierig (Jigsaw).

Lees hier de filmrecensie van Winchester.

Winchester is via deze link te zien op Videoland.

Tags: wapens, vrouw, horrorfilm, film, san francisco, helen mirren, los angeles, videoland, psychiater, ramen, gangen, san josé, spoor, dood, familie, vloek

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »