Top 5 van films waar muziek in zit

Top 5 van films waar muziek in zit
Met Mamma Mia! Here we go Again, La La Land en meer

Kijktip :

In de afgelopen jaren zijn muziekfilms alleen maar populairder geworden. Deze zomer staat de première van Mamma Mia! Here we go Again op ons te wachten. En daarom volgt hier een top 5 van oude muziekfilm-klassiekers, maar ook de splinternieuwe releases die in het aankomend najaar in de bioscoop te zien zijn.

1. La La Land (2016)
Met een fenominale soundtrack vol jazz, pop, en klassieke pianomuziek volgen we in La La Land het zeer romantische verhaal van Mia en Sebastiaan die hun dromen volgen. Sommige mensen zagen de film wel 10 keer in de bioscoop. Het slot is één van de mooiste eindes uit de filmgeschiedenis. Lees hier meer over La La Land.

2. Bohemian Rhapsody (2018)
De trailer van Bohemian Rhapsody belooft in ieder geval al een ode aan de Britse legendarische band Queen te brengen. In de film is acteur Rami Malek te zien als Freddie Mercury. Documentaires waren er al maar een speelfilm nog nooit. Vanaf 1 november te zien in de bioscoop. Bekijk hier de trailer van Bohemian Rhapsody.

3. The Greatest Showman (2017)
De film is gebaseerd op het leven van Phineas Taylor Barnum, die in de film wordt vertolkt door Hugh Jackman. Visueel een prachtige film met wederom een geweldige soundtrack. Hij had een droom om de grootste show op aarde te maken. Lees hier de recensie van de film en bekijk hier de trailer van The Greatest Showman.

4. A Star is Born (2018)
Deze film is opgenomen in de jaren dat Lady Gaga nog enorm populair was. A Star is Born is een tragisch liefdesverhaal waar we naar uit kunnen kijken, want de trailer ziet er al goed uit. Vanaf 4 oktober te zien in de bioscoop. Met hoofdrollen voor Bradley Cooper en Stefani Germanotta (Lady Gaga). Bekijk hier de trailer van A Star is Born.

5. Grease (1978)
Voor de nieuwe generatie een absolute aanrader om nog eens voor te gaan zitten. Bovendien is deze klassieker met John Travolta en Olivia Newton-John gewoon hypermodern te streamen op Netflix. Maak je klaar voor suikerspinnen, vetkuiven en petticoats. Bekijk hier de trailer van Grease.

Gids.tv kijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van films waar muziek in zit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV