Patty Brard en Diederik Jekel presenteren overgewicht-serie Vetgelukkig!

Patty Brard en Diederik Jekel presenteren overgewicht-serie Vetgelukkig!
Nieuw tv-duo van NTR op NPO 3

Nieuws

Tv-icoon Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel gaan samen de NTR-docureeks Vetgelukkig! presenteren. In het nieuwe programma vertellen ze vanuit hun eigen ervaringen over overgewicht en belichten ze daarnaast ook de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht.

Dikke mik
Diederik Jekel, onder meer bekend van zijn deelname aan Wie is de mol?, maakte het nieuws bekend in een instagrampost, met de hashtag #dikkemik. De nieuwe collega's hebben er zin in, zo valt te lezen onder een foto van de twee.

Wetenschap
Jekel en Brard gaan voor Vetgelukkig! alle facetten van overgewicht belichten met zowel de culturele als de wetenschappelijke kant. Voor Patty Brard komt het programma niet als een verrassing: ze viel de afgelopen tijd enorm veel af nadat ze - noodgedwongen - een gastric bypass-operatie onderging.

Eerder sprak Patty Brard zich in RTL Boulevard al uit over de vooroordelen rond obesitas:

Naakte waarheid
"In het programma gaan mensen letterlijk en figuurlijk met de billen bloot. In het onderdeel De naakte waarheid vertellen mensen met een groot lichaam poedelnaakt over hun lijf. Van onzekerheid en lijnpogingen tot de trots op het hebben van een volle body", zo meldt Televizier.

Vetgelukkig! is ergens in het najaar te zien bij de NTR op NPO 3. Houd Gids.tv in de gaten voor meer nieuws en info over de gloednieuwe docureeks en lees hier meer over Vetgelukkig!.

Tags: operatie, overgewicht, wetenschap, npo, wie is de mol?, hashtag, rtl boulevard, lichaam, obesitas, serie, boulevard, bloot, deelname, collega, televizier, billen, rtl, Patty Brard, nieuws, foto, diederik jekel, eten, presenteren, icoon, post, npo 3, ntr, trots, vooroordelen, met de billen bloot, verrassing, gastric bypass, waarheid

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »