House of Talent wordt dagelijkse strijd tussen muzikale talenten

House of Talent wordt dagelijkse strijd tussen muzikale talenten
Nieuw SBS6-programma deze zomer van start

Nieuws

Het nieuwe realityprogramma House of Talent gaat van start met een strijd tussen twaalf muzikale talenten om acht plekken. Dat betekent dat de droom van vier kandidaten al ophoudt voor het programma goed en wel begonnen is.

Doorbreken
De talenten die van start gaan, zijn heel divers: rappers, volkszangers, singer-songwriters, rockers en dj's. In House of Talent krijgen ze de kans om door te breken. Er zijn oefenruimtes, er is een theater waar ze kunnen optreden en twee ervaren managers zullen hun hele netwerk inzetten om de artiesten zo groot mogelijk te maken.

Bewijzen
De deelnemers moeten elke zes weken een nieuw liedje uitbrengen, zich continu bewijzen, laten zien dat ze zich staande kunnen houden in de business én dat ze kunnen leven van hun talent.

Relaties
In de tv-uitzendingen worden hun avonturen op de voet gevolgd en zijn alle onderlinge relaties, successen, tegenslagen en optredens in het land te zien. Tijdens het programma vallen er ook artiesten af en stromen er nieuwe, gemotiveerde talenten in. Lees hier meer over House of Talent.

House of Talent is vanaf maandag 6 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6.

Tags: talent, netwerk, muziek, theater, kandidaten, relaties, tv-programma, droom, deelnemers, sbs6, optreden, realityprogramma

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »