Hélène Hendriks gaat niet helemaal weg bij FOX Sports

Hélène Hendriks gaat niet helemaal weg bij FOX Sports
Presentatrice combineert Veronica en sportzender

Nieuws :

Presentatrice Hélène Hendriks blijft na haar overstap naar Veronica ook te zien bij sportzender FOX Sports. Dat meldt het AD.

Veronica
Eerder gaf Hendriks al aan graag voor FOX Sports te blijven presenteren. Daar was ze de afgelopen jaren zowel in de studio als langs de Nederlandse voetbalvelden te zien. Bij Veronica gaat ze onder andere de Champions League, vrouwenvoetbal en vechtsporten presenteren.

Eretribune
Komend seizoen gaat ze twee dagen per week voor FOX Sports aan de slag. Daarin zal ze voornamelijk verslaggeving doen en reportages maken. Voor haar rol als mede-presentator van het zaterdagavondprogramma De Eretribune, met Jan Joost van Gangelen, zoekt FOX Sports een opvolger.

:[article:img](src:"eretribune.jpg" title:"De Eretribune op FOX Sports")

Nieuwe presentatrice
Afgelopen week maakte FOX Sports bekend dat Fresia Cousiño Arias bij de zender komt presenteren en als verslaggever rondom wedstrijden op locatie te zien zal zijn.

John de Mol bouwt aan Veronica. Op de zender is vanaf augustus Voetbal Inside te zien. Lees hier ook over het behoud van de Champions League een de aankoop van GLORY Kickboxing.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV