Angela de Jong onder de indruk van De Avondetappe

Angela de Jong onder de indruk van De Avondetappe
'Alles valt ineens op zijn plek'

Nieuws

AD-columniste Angela de Jong lijkt erg onder de indruk van NOS' De Avondetappe. Ze vergat zelfs even dat Mart Smeets het programma jarenlang deed en Dione de Graaff en 'razende reporter' Herman van der Zandt zijn gegroeid. "Alles valt ineens op zijn plek."

Ervaring
Waar ligt die groei van de twee presentatoren dan aan? Volgens De Jong ligt het aan meerdere dingen: "Heb ik m’n portie Mart gehad met de Olympische Spelen? Is het de gewenning die twee te zien op zíjn plek? Of doen ze het echt beter dan voorgaande jaren? Ik meen in elk geval te bespeuren dat de ervaring hen goed doet." Lees hier meer over hoe de NOS verslag doet van de Tour.

Dione en Herman
De Jong brengt niets dan lovende woorden voor het duo. "Ze zitten en staan er zelfverzekerder bij dan in eerdere edities. Dione heeft het leiden van een gesprek prima in de vingers, switcht soepel tussen de stamgasten als Thijs Zonneveld en Rob Harmeling en Herman op locatie", zo schrijft de columniste. Lees ook meer over De Avondetappe.

Herman van der Zandt en Dione de Graaff.

Razende reporter
Ze kan de reportages van Van der Zandt op locatie ook wel waarderen. "Diens achteloze, tongue-in-cheek presentatiestijl pas precies bij de rol die hij heeft. En belangrijker: ze brengen sfeer. Misschien moeten zij samen ook eens de late night doen tijdens de Olympische Spelen."

Mart Smeets
Angela de Jong was Mart Smeets, de eerdere anchor van het programma, zelfs even vergeten. Hij had normaal altijd een glaasje rood op tafel staan. Dione, waar Angela dus steeds meer aan went, doet het met een glaasje bier. "Tijd voor een herdefinitie dus. De Avondetappe is: Schattig pleintje. Lampjes. Herman en Dione. En (kleine zucht) bier."

Mart Smeets.

De Avondetappe is de gehele Tour de France elke avond rond 22.00 uur te zien op NPO 1.

Tags: olympische spelen, nos, leiden, mart smeets, groei, de avondetappe, rob harmeling, tour de france, bier, rood, npo, dione de graaff, tv-programma, thijs zonneveld, avondetappe, anchor, zucht, normaal, zonneveld, herman van der zandt, npo 1, plek, avond, gesprek, late night, angela de jong, duo

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »