Aletha Leidelmeijer vervangt Hélène Hendriks in De Eretribune

Aletha Leidelmeijer vervangt Hélène Hendriks in De Eretribune
Jan-Joost van Gangelen blijft langer bij FOX Sports

Nieuws :

FOX-Sportsverslaggeefster Aletha Leidelmeijer vervangt Hélène Hendriks in het zaterdagavondprogramma De Eretribune. Haar toekomstige co-host Jan-Joost van Gangelen blijft: hij tekent zijn contract met Fox Sports bij tot 2022.

Aletha en Hélène
Aletha Leidelmeijer is nu al regelmatig te vinden op de velden voor de voetbalzender. Ze maakt het komend seizoen haar opwachting in het analyseprogramma De Eretribune. Hélène Hendriks, die dat eerder deed, stopt met dat programma omdat ze overstapt naar Veronica, waar ze de Champions League gaat verslaan en regelmatig aanschuift in Veronica Inside. Wel blijft ze twee dagen in de week actief op FOX Sports.

De heren van Voetbal Inside hadden Aletha eerder al in hun uitzending:

Jan Joost
Jan Joost van Gangelen kan rekenen op lovende woorden van zenderbaas Rob Labree, zo valt te lezen in een verklaring van FOX Sports. "Jan Joost is er sinds het begin van FOX Sports bij en is sindsdien uitgegroeid tot hét boegbeeld van live Eredivisie op tv. Jan Joost is onvermoeibaar nieuwsgierig, barst van de sportkennis en het plezier straalt er bij hem vanaf. Het spreekt daarom voor zich dat we verguld zijn langer met elkaar door te gaan."

:[article:img](src:"eretribune.jpg" title:"De Eretribune")

Nieuwe presentatrice
Afgelopen week maakte de zender óók al bekend dat Fresia Cousiño Arias bij de zender komt presenteren en als verslaggever rondom wedstrijden op locatie te zien zal zijn.

John de Mol bouwt ondertussen aan Veronica, met de heren van Voetbal Inside en Hélène Hendriks. Op de zender is vanaf augustus Veronica Inside te zien. Lees hier ook over het behoud van de Champions League en de aankoop van GLORY Kickboxing.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV