Zondag bomvolle dag met live sport op tv bij de NOS

Zondag bomvolle dag met live sport op tv bij de NOS
Wielrennen, voetbal, tennis en beachvolleybal

Sport

Zondag 15 juli wordt ook wel als 'superzondag' gezien bij NOS Sport. Met de finales van het WK voetbal en Wimbledon, een Touretappe met kasseistroken en de start van het EK beachvolleybal is er veel sport te zien op NPO 1, 2 en 3. Gids.tv zet op een rijtje waar je allemaal naar kunt kijken en hoe laat alles begint.

  • 14.00 uur - Wielrennen: Tour de France (NPO 1)

Rechtstreeks verslag van de negende etappe in de Tour de France. In 156,5 kilometer koersen de renners van Arras naar Roubaix, met onderweg vijftien kasseistroken. Lees hier alles over de Tour op tv en bekijk hier hoogtepunten.

  • 15.00 uur - Tennis: mannenfinale Wimbledon (NPO 2)

De ontknoping van het Britse grandslamtoernooi wordt, gelijktijdig met de Tour en het WK voetbal, rechtstreeks uitgezonden op NPO 2. Lees er hier meer over en bekijk hier beelden van Wimbledon.

  • 16.30 uur - Voetbal: WK-finale (NPO 1)

Na het wielrennen schakelt NOS Studio Sport over naar de finale van het WK voetbal. Frankrijk en Kroatië strijden om de wereldbeker. De wedstrijd begint al om 17.00 uur. Jeroen Elshoff geeft vanuit Moskou het commentaar. Bekijk hier alles van het WK voetbal.

  • 19.30 uur - Beachvolleybal: EK (NPO 3)

Voor wie na alle topsport in de middag nog niet genoeg heeft gezien, is er vanaf 19.30 uur de eerste uitzending van het Europees kampioenschap beachvolleybal. Het toernooi vindt plaats in Nederland. De NOS doet dagelijks live verslag op NPO 3. Lees hier meer over het EK beachvolleybal op tv.

Tags: voetbal, frankrijk, sport, wedstrijd, tennis, wielrennen, nederland, live, WK voetbal, nos, uitzending, finale, moskou, tour de france, beachvolleybal, toernooi, wimbledon, kampioenschap, touretappe, topsport, jeroen elshoff, npo, wereldbeker, europees kampioenschap, studio sport, zondag, ek beachvolleybal, etappe, commentaar, wk-finale, ontknoping, npo 2, npo 1, npo 3, nos sport, hoe laat, live op tv, wimbledon 2018

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »