Geruchten Expeditie Robinson 2018: eerste deelnemer bekend?

Geruchten Expeditie Robinson 2018: eerste deelnemer bekend?
Bas Muijs mogelijk kandidaat

Nieuws

De opnames van het RTL 5-programma Expeditie Robinson 2018 zijn begonnen en dat betekent - net als bij Wie is de mol? - dat de geruchtenstroom weer op volle gang komt. Acteur Bas Muijs zou één van de BN'er-kandidaten zijn, zo luidt het gerucht dat momenteel de ronde doet.

Afwezig
Muijs (zie foto boven) maakt een radioprogramma op RTV West en is al sinds half juni niet meer te horen. De omroep spreekt van een "welverdiende vakantie" voor de acteur, maar zit hier meer achter? RTL Boulevard denkt van wel. "Het statement van RTV West zorgt er echter niet voor dat de storm rondom de afwezigheid van Bas is gaan liggen. De fans speculeren nu over een eventuele deelname van Bas aan Expeditie Robinson." Lees hier meer over Expeditie Robinson.

Lees ook: Geruchten Wie is de mol? 2019: Colombia en kandidaten bekend

De kandidaten van Expeditie Robinson 2017.

Geruchten
De opnames van het survivalprogramma met een mix van BN'ers en onbekenden Nederlanders, zijn in volle gang. Op instagram lieten presentatoren Dennis Weening en Nicolette Kluijver vanaf een locatie op de Filipijnen al van zich horen. De twee hebben flinke lol samen.

Update: het nieuwe seizoen gaat op donderdag 6 september van start op RTL 5

Het is helaas nog niet bekend wanneer Expeditie Robinson 2018 op RTL 5 komt. Ook de kandidaten worden pas op een later tijdstip officieel bekendgemaakt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info hierover.

Tags: kandidaten, vakantie, filipijnen, storm, omroep, acteur, wie is de mol?, rtl boulevard, boulevard, rtl 5, entertainment, deelname, opnames, mix, robinson, rtl, Expeditie Robinson, foto, fans, bas muijs, dennis weening, nicolette kluijver, rtlboulevard, post, gerucht, geruchten

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »