Wanneer komt talkshow M weer op tv?

Wanneer komt talkshow M weer op tv?
Margriet van der Linden na WK-pauze weer terug

Nieuws

Talkshow M laste de afgelopen maand even een noodgedwongen tv-pauze in: er was, door wedstrijden en analyses van het WK Voetbal 2018, even geen ruimte op NPO 1. Vanaf maandag 23 juli keert Margriet van der Linden weer terug op de buis.

Terug
M zond woensdag 13 juni voor het laatst live uit op NPO 1. Nu, ruim een maand later, mag Margriet van der Linden weer dagelijks in gesprek met gasten en experts uit de actualitiet, muziek, cultuur en sport. Lees en bekijk hier meer van M.

Margriet van der Linden

Kritiek
De tv-recensenten van verschillende kranten lieten zich al uit over de inhoud van de show. De kritieken waren niet mals. Zo sprak AD-columniste Angela de Jong van 'slechte inhoud' en kreeg ook de producente bakken kritiek over zich heen. Ook schreef Volkskrant-columniste Gidi Heesakkers dat M zeker potentie heeft, maar dat het soms nog ontbreekt aan scherpte.

De beste M-momenten tot nu toe:

Positief
Toch viel vooral de laatste uitzending in de smaak. "Alles klopte. Eindelijk", zo schreef Angela de Jong zelfs. Ook schreef ze dat de redactie van M deze tv-pauze goed kon gebruiken om de programmaformule nog eens goed te bekijken en om dingen aan te passen waar nodig. Of er ook écht is gesleuteld aan de show, moet nog blijken.

M is vanaf maandag 23 juli weer elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1.

Tags: voetbal, sport, muziek, live, WK voetbal, uitzending, media, volkskrant, cultuur, kranten, npo, status, tv-programma, show, bakken, wk voetbal 2018, toon, pauze, kritiek, margriet van der linden, positief, npo 1, opinie, gesprek, angela de jong, maandag, talkshow m, talkshow

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »