Hoe laat begint de Formule 1 GP van Duitsland?

Hoe laat begint de Formule 1 GP van Duitsland?
Na jaar afwezigheid terug in Hockenheim

Sport

Na een jaar zonder Grand Prix van Duitsland, is de Formule 1 dit seizoen weer terug op de Hockenheimring. In het weekend van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juli zijn de trainingen, de kwalificatie en de race van de GP van Duitsland live te zien op Ziggo Sport Select, Ziggo Sport en RTL Duitsland.

In de vorige race, de GP van Groot-Brittannië, won Sebastian Vettel zijn vierde race. Lewis Hamilton is de nummer twee in het WK-klassement en heeft er drie gewonnen. Max Verstappen viel uit na drie podiumplekken in de Grand Prixs daarvoor. De laatste GP van Duitsland, in 2016, werd gewonnen door Hamilton.

Op welke zender is de Formule 1 GP van Duitsland op tv te zien?

Abonnees van betaalzender Ziggo Sport Totaal kunnen alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race in Duitsland zien. Op Ziggo Sport, het open kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, en RTL Duitsland worden de kwalificatie en de race rechtstreeks uitgezonden.

 • Vrijdag 20 juli
  • Vrije Training 1: 10.55 uur op Ziggo Sport Select
  • Vrije Training 2: 14.55 uur op Ziggo Sport Select

 • Zaterdag 21 juli
  • Vrije Training 3: 11.55 uur op Ziggo Sport Select
  • Voorbeschouwing kwalificatie: 14.15 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select
  • Kwalificatie: 15.00 uur op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland

 • Zondag 22 juli
  • Voorbeschouwing race: 14.00 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en 14.15 uur op RTL Duitsland
  • Race: 15.10 uur op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland

Hoe kijk je de Formule 1 GP van Duitsland live?

Met Ziggo als tv-aanbieder kun je via Ziggo Sport op kanaal 14 gratis kijken naar de kwalificatie en de race van de GP van Duitsland. Heb je geen tv-abonnement van Ziggo? Dan kun je kijken via het betaalpakket van Ziggo Sport Totaal of online de race los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race los kunt bestellen voor €6,-.

Buitenlandse zenders
RTL Duitsland zendt de GP van Duitsland rechtstreeks uit. Op de Vlaamse zender Eén is zondag 22 juli om 23.00 uur een samenvatting van de race te zien.

Lees en bekijk alle artikelen en video's van de Formule 1 op Gids.tv.

Tags: duitsland, sport, kpn, live, formule 1, training, race, ziggo, autosport, grand prix, sebastian vettel, max verstappen, kwalificatie, abonnement, lewis hamilton, zender, vrije training, rtl, online, ziggo sport, rtl duitsland, hoe laat

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »