Zondag met Lubach-makers starten nieuw programma Makkelijk Scoren

Zondag met Lubach-makers starten nieuw programma Makkelijk Scoren
Satirisch sportprogramma elke zondag op NPO 3

Nieuws :

VPRO komt vanaf 10 februari met een nieuw komedisch sportprogramma op NPO 3. In Makkelijk Scoren nemen drie Zondag met Lubach- schrijvers razendsnel de sportweek met elkaar door.

Komisch
Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken in het nieuwe programma actuele gebeurtenissen en overige eigenaardigheden uit de sportwereld. Dat doen ze op komische wijze. Voor het programma hebben de heren compleet nieuwe onderdelen bedacht, maar ook de het fameuze videoformat van Zondag met Lubach wordt veelvuldig gebruikt.

Rico Verhoeven
Kickbokser Rico Verhoeven zal elke week al huisdichter te zien zijn, als parodie op Nico Dijkshoorn bij De Wereld Draait Door. Ook wordt wekelijks een nooit plaatsgevonden sportmoment besproken in Totaal Andere Tijden Sport. Uiteraard is dit gebaseerd op het televisieprogramma Andere Tijden Sport.

De zondagavond
Afgelopen zomer namen De Wit, Van het Reve en Smit een proefuitzending van Makkelijk Scoren op. De NPO en VPRO hebben besloten om het programma de komende weken op de zondagavond van NPO 3 uit te zenden. Normaal wordt rond deze tijd Zondag met Lubach uitgezonden, maar doordat Arjen Lubach op dit moment zijn theatershow opvoert, is het tijd voor iets nieuws.

Makkelijk Scoren is vanaf zondag 10 februari wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 3. Lees hier meer over Makkelijk Scoren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach-makers starten nieuw programma Makkelijk Scoren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: sport, andere tijden, media, televisie, zomer, andere tijden sport, omroep, kickbokser, pilot, npo, scoren, theatershow, de wereld draait door, schrijvers, status, zondag, dwdd, tv-programma, satire, parodie, video, normaal, arjen lubach, nieuws, dijkshoorn, start, wit, makkelijk, jonathan van het reve, nico dijkshoorn, rico verhoeven, sportmoment, zondag met lubach, npo 3, vpro, komisch, zondagavond, huisdichter, Makkelijk Scoren


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV